Close

Clearscope Business en Sales development en de Zeitgeist Group zijn trotse ambassadeurs van de stichting Twente branding geworden.

8 juni 2016

hightechvrijstaand

De Stichting Twente Branding is eind 2010 opgericht en vervult een rol in het initiëren, stimuleren en faciliteren op corporate niveau, verbindingen leggen tussen partijen zodat het merk Twente geladen wordt en verbonden wordt aan al die mooie producten en diensten in Twente waar we trots op kunnen zijn. De stichting heeft maar één doel voor ogen: Twente positioneren als een toptechnologische, ondernemende en innovatieve kennisregio die bewoners, studenten en ondernemers weet te behouden voor en te bewegen om voor Twente te kiezen.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *