Close

Anouk Klinker & Zeitgeist Group

7 april 2017

AnoukKlinker

Vanuit haar studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam heeft Anouk de opdracht gekregen om een interactief, digitaal product te ontwikkelen. Haar afstudeeropdracht doet Anouk bij onze partner in de Zeitgeist group, Digidee concept creatie emotie. Het product moet een daadwerkelijk probleem oplossen. Het probleem was snel gevonden toen ze sprak met de Zeitgeist Group. De informatievoorziening rondom het ondernemen vanuit Nederland naar Duitsland is namelijk erg diffuus en werpt meer barrières op dan dat het oplossingen aandraagt. Het is een wirwar van vooroordelen, aannames en onzinnige lijstjes, zonder een helder vertrekpunt. Anouk wil hierin duidelijkheid scheppen met een online tool. De ondernemer doorloopt een aantal stappen, krijgt zodoende relevante informatie en de noodzakelijke handvatten om te starten. Geen problemen maar oplossingen!

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *