Close

Lean Customer Development

7 april 2017

LeanCustomerDevelopment

Vanuit onze business & sales development aanpak nemen wij onze klanten mee in directe afstemming (feedback loop) met eigen klanten en/of prospects, dit noemen wij Lean Customer Development. Met een Lean Customer Development traject bepalen we gezamenlijk hoe je het beste kunt gaan verkopen, door continue verandering en aanpassingen (validated learning) realiseren we een zo optimaal mogelijk businessmodel met passende identiteit. Wij combineren “old skool” strategie, met “new style” identiteit, vertellen een verhaal dat raakt en zetten deze om in de praktijk.

Voor startende en/of bestaande organisaties brengen wij snelle verandering en verkorten wij de time2market!

Wij beschikken daadwerkelijk over meerjarige internationale sales ervaring en weten wat werkt. Sales2Germany is onze expertise (sterk netwerk, near-native taalbeheersing, relevante kennis & ervaring) en brengt net “das gewisse Etwas” voor Twentse bedrijven met ambitie!

Onze werkwijze start met een vrijblijvende kennismaking. Zien we gezamenlijk uitdagingen, dan zetten we deze om in krachtige, passende en overzichtelijke acties.

We bestrijden niet de symptomen maar gaan terug naar de kern & klant en garanderen een frisse blik op klantontwikkeling.

Vanuit een Sales as a Service gedachte doen we dit projectmatig of verbinden ons als dedicated entrepreneur aan uw organisatie.

Interesse in onze werkwijze: info@clearscope.nl

We help you “Crossing the Chasm” and go beyond!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *