Close

Internationalisatie

Groeien buiten de landsgrenzen is niet alleen populair maar ook zeer zinvol.

Internationalisatie

Clearscope is vanuit daadwerkelijke internationale praktijkervaring instaat advies en realisatie te bieden bij internationaliseringsvraagstukken.

HOW do we do that?

Op kritische, praktische en constructieve wijze begeleiden wij organisaties, exportmanagers, salesmanagers en accountmanagers vanuit onze Lean Customer development aanpak richting exportmarkten.

 

Hiervoor bieden wij een tweetal trajecten aan:

  1. SIB-Traject
  2. CBD-Traject

 

WHAT SIB?

Starters International Business (SIB)

Naast onze eigen(wijze) kijk op internationalisatie (CBD-Traject), nemen wij de rol aan van SIB-adviseur (RVO).

Clearscope is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB). Met Starters International Business (SIB) helpt de overheid Nederlandse MKB-bedrijven die de (eerste) stap willen zetten naar buitenlandse markten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert SIB uit in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en werkt hierbij samen met onafhankelijke adviseurs.

  “business beyond borders”

CLEARSCOPE-Definitief
digidee
webiteers
trifix

Interesse?

Past deze aanpak bij uw visie op zaken doen in het buitenland? Klik dan hier dan nemen wij contact met u op. U kunt ons uiteraard ook contacten via e.eggert@clearscope.nl en s.leuftink@clearscope.nl