Close

Over ons

Wij streven naar groei, Wij zijn Clearscope Business Development.

clearscope-sander-leuftink

Sander Leuftink

Na 15 jaar sales en sales management ervaring bij MKB, MKB+ en Multinational, was het tijd om mijn eigenzinnige kijk op Business Development te formuleren binnen het Clearscope Business Development Traject.

Als zoon van een Duitse vader, groeide ik op in het grensdorp Denekamp. De Duitse taal en cultuur werd al snel mijn tweede natuur. Na diverse opleidingen een stage bij BMW te München en een tweetal werkgevers in Rotterdam, werkte ik de laatste 6 jaar voor de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” te Groenlo als New Business Developer & Sales Manager Germany. Naast een eigen zienswijze op het organiseren vanuit klant perspectief, is het mijn persoonlijke ambitie om de wederzijdse economische belangen van Nederland (Twente) en Duitsland te behartigen.

LinkedInXing

erik

Erik Eggert

Ruim 20 jaar marketing, communicatie en sales ervaring met bedrijven, organisaties werkzaam in de b to c en b to b sector. In 2006 de “sprong” gemaakt naar het zelfstandigondernemerschap, mede oprichter van LimeSquare Brand Improvement en oprichter van Clearscope Business Development in 2009.

Enthousiaste, open en ambitieuze bruggenbouwer tussen mensen, organisaties, merken en markten. 6 jaar internationaal werkzaam geweest waarvan 3 jaar op de Duitse markt. Vergaande interesse in Duitstalige markten en “Fingerspitzengefühl”. Het beste uit de markt halen, hetgeen je goed kunt zelf goed uitvoeren en een opdrachtgever zo volledig en innovatief mogelijk ontzorgen, met als doel groei te realiseren, is mijn persoonlijk ambitie.

LinkedInXing