Close

Zeitgeist Group

U wilt commercieel succes in Duitsland?


Zeitgeist is een groep onafhankelijke geesten die zich bewegen op de breuklijnen van een sterk veranderende tijdsgeest. Wij denken in grenzeloze mogelijkheden met een pragmatische aanpak. Wij verbinden ondernemers, bieden houvast en nemen je bij de hand om over grenzen te kijken.

Gezamenlijk werken wij aan groei voor onze klanten.

Alle partners binnen de Zeitgeist Group voegen hun eigen waarde en expertise toe aan het traject. Wij bieden onze gezamenlijke klanten een one-stop-shop voor business- en branddevelopment van Nederland naar Duitsland. En mogelijk ook andersom.


Doelgroep

• Nederlandse ondernemers die hun product of dienst in Duitsland in de   markt willen zetten of hun werkzaamheden in Duitsland willen uitbreiden.

• Daarnaast is er een wens om in de toekomst ook de Duitse ondernemer te
helpen om de stap naar Nederland te maken.

• Bij beide richtingen willen we ons zodanig positioneren dat we ook als adviseur voor overheden en instellingen kunnen aanschuiven.


Werkwijze


Zeitgeist opereert op basis van de inzichten, maar ook de technieken van deze tijd. We zijn professioneel, maar toegankelijk. We adviseren, maar zijn wanneer nodig tegelijkertijd initiator, vliegwiel en uitvoerder.

We kennen de regels en verschillen tussen beide landen,maar zien deze nooit als drempels. Zeitgeist doet het anders, omdat we actief op zoek gaan naar oplossingen voor de klant. We nemen hem aan de hand mee wanneer en zover als nodig. We halen het beste uit iedere actie door een duidelijke visie op, en geïntegreerde aanpak van de organisatie, de sales, de marketing, branding en de communicatie. We creëren kansen en energie binnen
en buiten de organisatie. Maar bovenal dwingen we resultaat af.

made-in-nl